Festina Titanium Sport

8. březen 2021

16 unikátních modelů hodinek Festina najdete v zajímavé kolekce Titanium Sport hodinek Festina. V čem je zajímavá?

Festina Titanium Sport
Festina Titanium pro skutečné muže.
Hodinky Festina Titanium jsou hodinky pro muže, kteří oceňují vysokou kvalitu. K jejich výrobě byl použit titan, materiál mimořádně ceněný v mnoha průmyslových odvětvích, včetně hodinářství. Výhody titanu jsou lehkost, hypoalergennost, odolnost proti poškození, což zaručuje dlouhou životnost a pohodlí při používání. To je zvláště důležité v případě sportovních hodinek, které se používají v extrémně obtížných podmínkách. Stojí za zmínku, že titan v mnoha ohledech předčí cennou (a mimořádně populární v hodinářině) nerezové oceli, která dominuje světu hodinek. Vedle titanu se tyto hodinky chlubí safírovým sklíčkem. Síla a pevnost titanu spolu se safírem dělají z těchto hodinek extremně odolné kvalitní hodinky. 
TITAN & SAFÍR
titan do titanových hodineksafír na safírové sklíčko
 
Sbírka sportovních hodinek Festina Titanium se vymyká zbytku legendární značky Festina. Při jejich vytváření se zaměřili na zajímavý design a velmi sportovní charakter, vybavený 60minutovým chronografem, datem a tachymetrem. Prvky, které dodávají hodinkám dynamiku. Stojí za zmínku, že hodinky se vyznačují velkým pouzdrem a zajímavými barvami, kterým dominuje elegantní šedá, námořní tmavě modrá, charismatické černá a hnědá s červenými prvky. Díky tlumeným barvám jsou pánské hodinky Festina Titanium Sport perfektním doplňkem módního a moderního muže.
Festina Titanium Sport
Ze šestnácti dostupných modelů Festina Titanium Sport je osm chronografů o průměru 44,8 mm s výjimečně sportovním charakterem. Celé je to doplněno kůží, perforovanými řemínky zdobenými prošíváním na vnější straně a zakončenými titanovou sponou. K dispozici jsou 4 barvy číselníku: černá, modrá, stříbrná a šedá. Kromě řemínků ve vybraných barvách jsou alternativně všechny modely nabízeny na titanových tazích. Číselník všech hodinek Titanum Sport Chronograf je vybaven malými číselníčky pro chronografy, tachymetr a zobrazením data, vše chráněno safírovým sklem. Křemenný pohyb je uložen v titanovém pouzdře s vodotěsností 10 ATM.
Titanium Sport černá kůže
Hodinky Titanium Sport se kromě vzhledu odlišují od ostatních modelů s chronografem svou konfigurací. Tak zvaná triručka má na třetí hodině okno s datovým razítkem označujícím den v týdnu a měsíc. Pouzdro má menší velikost 43,00 mm, ale parametry jako vodotěsnost a safírové sklo se nezměnily. Festina Titanium Sport je univerzální kolekce. Hodinky lze snadno kombinovat s každodenním oblečením, košili nebo oblekem a stejně jako v případě chronografů existují modely s řemínkem z perforované kůže a titanovým náramkem. Všech 16 modelů hodinek má dvouletou záruku a navíc, pokud je sklo rozbité po dobu 5 let, distributor zaručuje jeho bezplatnou výměnu.
festina titanium sport tříručka
Poznejte celou kolekci hodinek Festina Titanium Sport.

Nejnovější příspěvky

Kategorie

Ichrono.cz doporučuje